fbpx

Privacy policy

FlushApp verzamelt het liefst geen gegevens van onze klanten. Toch is dat nodig, om de gebruikers een zo gebruiksvriendelijk mogelijke ervaring te bieden met onze clouddienst. FlushApp behandelt je gegevens zorgvuldig en zorgt ervoor dat je privacy ten alle tijden gewaarborgd blijft.

Hieronder lees jij wat wij doen om dit te waarborgen :

  1. Jouw persoonlijke gegevens beschermen we alsof het die van ons zijn.
  2. Jouw persoonlijke gegevens gebruiken wij alleen voor de in deze verklaring omschreven doelen.
  3. Wij bewaren jouw gegevens niet langer dan nodig is om de in deze privacyverklaring genoemde doelen te bereiken.
  4. Jouw gegevens delen wij alleen indien het echt noodzakelijk is voor de werking van de functies van onze App.

Welke gegevens gebruikt FlushApp:

Om de overeenkomst die je FlushApp aangaat uit te voeren, hebben we de volgende persoonsgegevens van je nodig.

Jouw Naam en adresgegevens
Jouw naam wordt opgeslagen in ons relatiebeheer, omdat wij je graag zo vriendelijk mogelijk willen aanspreken. Je adres en woonplaats hebben we onder meer nodig voor het opstellen en versturen van facturen en om contact met jou op te nemen wanneer dit om welke reden dan ook noodzakelijk zou zijn.

Bedrijfsgegevens
Wij houden het graag zakelijk, daarom vragen wij om jouw bedrijfsgegevens en vestigingsadres in te vullen wanneer je onze clouddienst zakelijk gaat gebruiken.

E-mail gegevens
Wij bewaren jouw mailadres om het gemakkelijk te maken om jouw belangrijke e-mails over je clouddienst app of account toe te sturen. Je e-mailadres kunnen wij ook gebruiken om je via onze nieuwsbrief up-to-date te houden over vernieuwde ontwikkelingen van onze App. Uiteraard heb jij altijd de mogelijkheid om je hiervoor uit te schrijven doormiddel van een Opt-out onder aan onze e-mailberichten die wij versturen. 

Jouw Telefoonnummer
Jouw telefoonnummer gebruiken wij om contact met je op te nemen om ondersteuning, informatie of input te vragen. Daarnaast gebruiken wij je nummer voor het verzenden van sms-berichten en Push-berichten om je zo op de hoogte te brengen van nieuws, update’s, jouw abonnement status of een support aanvraag af te handelen.

Jouw Inloggegevens
De inloggegevens van jouw account bewaren wij om de toegang tot je account te beveiligen, zodat alleen jij of mensen met wie je onze clouddienst deelt kunnen inloggen. Ook maken wij voor elk account een eigen klantennummer aan waarmee wij je sneller support kunnen bieden.

Jouw IP-adres

Het IP-adres van jouw mobiele apparaat of computer bewaren wij om je een overzicht te kunnen geven vanaf welk IP-adres ingelogd is op jouw persoonlijke account of wijzigingen kunnen zien die doorgevoerd zijn. Jouw IP-adres wordt tevens gebruikt om jouw account beter te beschermen tegen ongeoorloofde toegang vanaf andere locaties of apparaten.

Verschillende betaalgegevens
Wij slaan betaalgegevens – zoals je iDEAL en PayPal gegevens, je rekeningnummer en jouw naam als rekeninghouder – op na een geslaagde download en betaling van onze App. Voor de verwerking van je betalingen zetten wij ook andere partijen in, zoals Mollie, en verschillende banken. Bij een gedownloade app maken wij een uniek factuurnummer aan die gekoppeld wordt aan jouw persoonlijke of zakelijke account. 

Overige gegevens die wij verwerken

FlushApp verzamelt ook gegevens die niet bedoeld zijn voor de uitvoering van een overeenkomst. Dit doen we aan de hand van een gerechtvaardigd belang of met jouw toestemming uiteraard, welke dit zijn lees je hieronder.

Sollicitatie, Stage formulieren – persoonsgegevens
Solliciteer je of ben je op zoek naar een stage plaats bij FlushApp, dan willen wij natuurlijk heel graag weten welke expertise jij in huis hebt. Dit controleren wij doormiddel van de door jouw gestuurde cv, motivatiebrief, portfolio of ingezonden sollicitatieopdracht. Wij bewaren jouw gegevens 7 jaar, daarna verwijderen wij jouw gegevens uit ons bestand in het geval je niet wordt aangenomen en of dat je niet meer beschikbaar bent om bij FlushApp te werken. ( Bij het aangeven in de sollicitatie, stage aanvraag / procedure om je gegevens te verwijderen zullen wij hierin direct gehoor geven en uiteraard direct verwijderen ) 

Cookies
De genoemde door jouw persoonsgegevens in combinatie met de door ons geplaatste cookies maken het voor ons technisch mogelijk om te bekijken hoe jij onze App of website en clouddienst gebruikt en waar jouw interesses liggen binnen onze clouddiensten. Zo kunnen wij onze App of website en dienstverlening beter toepassen naar jouw wensen. De toestemming die jij hebt gegeven voor het plaatsen van cookies zijn op elk moment door jou in te trekken.

FlushApp – Previder Serverlogs
Maak jij gebruik van onze clouddiensten, dan bewaren wij in zogenaamde serverlogs automatisch enkele gegevens over je verbinding met onze servers. Denk aan je IP-adres, browserversie, en het tijdstip van je bezoek. De gegevens in deze serverlogs gebruiken wij om fouten op onze systemen op te lossen en personen op te sporen die ons netwerk in gevaar brengen om hier vervolgens juridische maatregelen tegen te treffen, en om daarvoor bewijsmateriaal te verzamelen. 

Ongevraagde persoonsgegevens

Het komt wel eens voor dat we via onze supportafdeling, Social media berichten, zoals Facebook, Instagram, LinkedIn of via e-mailberichten aanvullende gegevens toegestuurd krijgen waar wij niet om gevraagd hebben. Wanneer wij gegevens niet nodig hebben om je verder te helpen, dan zullen we deze – voor zover technisch mogelijk direct verwijderen.

Waarom bewaren en verwerken wij gegevens

Wij bewaren en verwerken je gegevens natuurlijk niet zonder redenen.

Lees hieronder waarom wij gegevens verwerken en bewaren:

  • Voor het verlenen van toegang tot onze App, Website en Clouddiensten, zodat jij bijvoorbeeld kunt inloggen in het FlushApp account;
  • Voor het juist laten werken van de App functionaliteiten en op onze Website, zodat bijvoorbeeld je gegevens bewaard blijven bij een volgend bezoek aan je account;
  • Voor het aangaan en uitvoeren van jouw overeenkomst met FlushApp, zodat we weten welk clouddiensten account jij hebt en op welke diensten jij recht hebt;
  • Voor het in contact komen met jou voor bijvoorbeeld om je support te geven bij een probleem waar jij niet uit komt;
  • Voor het zo zorgvuldig mogelijk behandelen van je klacht, voor een gebruiksvriendelijke en lange relatie met FlushApp;
  • Voor het beveiligen van onze diensten en het bestrijden van fraude, zodat bijvoorbeeld niet iemand anders zich als jou kan voordoen;
  • Voor het behandelen van vacatures, zodat wij onderzoek kunnen doen of jij de juiste medewerker/ster bent voor FlushApp.

Naar uitdrukkelijke toestemming van jouw gebruiken wij jouw gegevens voor de volgende zaken:

  • Door het verkrijgen van inzichten in het gebruik van onze clouddiensten, app en website, kunnen wij het gebruik hiervan nog aangenamer en gebruiksvriendelijker voor jou maken;
  • Door het verbeteren van onze clouddiensten, App en website, kunnen wij jou gebruiksvriendelijker en nieuwe functionaliteiten bieden die perfect bij jouw wensen aansluiten en jij graag onze App, clouddiensten of website blijft gebruiken;
  • Door het verbeteren van onze content op jouw wensen, krijg je van ons geen reclame mails, banners te zien die geen toegevoegde waarde voor jouw hebben;

Wij geven hieraan dat wij jouw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken dan degene die hierboven beschreven zijn, tenzij je daar vooraf toestemming voor hebt gegeven of wij daartoe wettelijk verplicht zijn.

FlushApp en haar Beveiliging

Wij laten er geen gras over groeien en nemen zeer strenge beveiligingsmaatregelen om misbruik van, en ongeautoriseerde toegang tot jouw persoonsgegevens te voorkomen. Zo zorgen wij doormiddel van verschillende beveiligingsmaatregelen dat alleen jij toegang hebben tot jouw gegevens, dat de toegang tot je gegevens afgeschermd is en dat onze beveiligingsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden door onze Ict en intern control team. Daarnaast maken wij gebruik van SSL-certificaten en encryptie technologie voor een veilige overdracht van jouw data naar onze clouddienst en gegevens voor communicatie met ons.

Jouw gegevens en derde partijen

FlushApp zal NOOIT je gegevens met anderen delen met uitzondering van de volgende gevallen:

  • Voor het uitvoeren van onze cloud en verzekeringsdiensten zoals: een telefoonverzekering, Dataverzekering, Bully-social media misbruik verzekering. 
    Wij beschikken over de volgende betaaldiensten: iDEAL of PayPal om verschillende gebruiksvriendelijke, veilige betaalwijzen mogelijk te maken.
  • Wij gebruiken gegevens voor het uitvoeren van verschillende wettelijke verplichtingen,
    Een strafbaar feit kan ervoor zorgen dat een politievordering ons kan verplichten om jouw persoonsgegevens met de politie of opsporingsinstantie te delen.
  • Voor het registreren en downloaden van onze App of overige diensten zoals mobiele verzekeringen.
    De gegevens die wij van jou hebben worden opgenomen in ons CRM en factuur systeem. Als wij deze gegevens niet delen met onze afdelingen, is het niet mogelijk om gebruik te maken van onze diensten.

Alleen met uitdrukkelijke toestemming delen wij jouw gegevens met derde partijen:

  • Het is noodzakelijk voor het verbeteren van onze App, clouddiensten, verzekeringen en websites.
    Wij beschikken en gebruiken software van andere partijen om onze diensten te kunnen aanbieden. Hiervoor gebruiken wij onder andere Google Analytics, Yoast, Previder en Simplesurance waar wij verwerkersovereenkomsten mee hebben afgesloten.
  • Voor het verkrijgen van informatie zoals feedback, en technische gegevens om u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.
  • We zetten marketing, Sales, Accountants en onderzoeksbureaus in om te achterhalen hoe tevreden jij als klant bent over onze diensten.

Wij zetten ons dagelijks voor 100% in om jouw gegevens goed te beschermd en beveiligen waar wij kunnen, dit verwachten wij ook van onze partners ook nadat ze gedeeld zijn met onze partners, waar wij een zeer strenge controle op houden.

Geautomatiseerde Push-berichten – E-mails

Het komt voor dat wij aan de hand van persoonsgegevens en diensten die van ons worden afgenomen geautomatiseerde Push-berichten – e-mails versturen. Hieronder leggen wij uit waarom dit gebeurt, Welke reden wij hiervoor hebben en welke gevolgen dit voor jouw kan hebben.

  • Bij een niet op tijd betalen van een factuur, zullen wij automatisch verschillende waarschuwingen sturen naar de niet-betalende klant. Wordt er naar herhaaldelijke waarschuwingen nog steeds geen betaling gedaan, dan blokkeren wij onze diensten en app die bij ons worden afgenomen. Wanneer wij de laatste waarschuwing hebben verstuurd en als laatste stap zullen wij een gerechtsdeurwaarder aanstellen en opdracht geven het verschuldigde bedrag te innen.
  • Door een bericht naar jouw te sturen kunnen wij jouw ook op de hoogte brengen van je status, Account, update’s of abonnementen. 
  • Gebruikers van onze diensten kunnen jouw een bericht sturen met de melding om onze diensten te gebruiken, dit word geautomatiseerd geregeld door een reeds bestaand account bij FlushApp . 

FlushApp gebruikt Cookies

Verschillende Cookies kunnen persoonsgegevens bevatten over bijvoorbeeld je internetgedrag en interesses. Bekijk onze cookieverklaring over de cookies die wij gebruiken.

Websites van onze partners en derden

De privacy- en cookieverklaring van FlushApp zijn niet van toepassing op websites van onze partners of anderen waar wij naartoe linken vanuit onder andere onze diensten die wij aanbieden. Wij kunnen natuurlijk niet inzien of zij net zo netjes met jouw gegevens omgaan zoals FlushApp dat doet. Beland je ongevraagd op een Website van een van onze partners of ander bedrijf, vergeet dan niet om zeer goed haar privacy- en cookieverklaringen door te lezen voordat je jouw persoonsgegevens met haar deelt.

Welke privacyrechten heb jij als klant van FlushApp

Als gebruiker van onze App, Website en clouddienst en overige diensten heb jij uiteraard privacyrechten. Zo kun jij ons vragen om inzage in of correctie, verplaatsing of verwijdering van je persoonsgegevens. Daarnaast is het mogelijk om te vragen verdere verwerking van je persoonsgegevens tijdelijk stil te zetten of zelfs hiertegen bezwaar te maken.

Wil jij deze rechten inzetten of er meer over weten, neem dan direct contact met ons op via privacyrechten@flushapp.nl onze supportafdeling helpt je graag. 

Om niet zomaar persoonsgegevens te veranderen of te verwijderen kunnen wij jouw vragen om jouw te identificeren door vanuit je account beheer een bericht te sturen naar onze support afdeling.

Uiteraard mag je altijd contact met ons op nemen wanneer je niet een van je privacyrechten wil uitoefenen, maar een klacht wil indienen over iets waar je niet tevreden over bent. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om bij de Autoriteit Persoonsgegevens een vraag of klacht neer te leggen. 

Laatste aanpassingen en versie:  24 – mei – 2018