fbpx

Mediakit FlushApp

In de zomer van 2018 wordt de nieuwe mobiele clouddienst FlushApp gelanceerd. FlushApp neemt een grote last van je schouders. Je kunt namelijk al je foto’s, video’s en andere bestanden downloaden naar een goedbeveiligde Cloud omgeving. 

Zo kun je altijd bij je belangrijke bestanden waar je ook maar bent doormiddel van Wifi of een 4G verbinding. Ook kun je de bestanden via je computer bekijken en downloaden naar je computer. Je zal veel minder snel last hebben van een trage telefoon of tablet. En gaat die kapot? geen stress, al je bestanden staan keurig opgeslagen in jouw eigen cloud omgeving, jij kunt ze gemakkelijk weer uploaden naar je mobiele apparaat. 

Doormiddel van verschillende extra functies in de App kun je bijvoorbeeld gemakkelijk foto’s of video’s delen via social media. Consumenten kunnen de Cloud App simpel downloaden via de Website, Appstore of Playstore. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de informatie op deze pagina.

Bestanden bewerken

Online toegang tot je bestanden

Onbeperkte dataopslag

Deel via Facebook, Insta, Youtube

Gratis onbeperkt support

Beveiligde bestanden

Verschillende betaalmogelijkheden

Verschillende Abonnementen mogelijk

Wat biedt FlushApp de consumenten 

 

Ø  FlushApp wil de consument een veilige mobiele cloud opslag bieden. FlushApp wil haar consumenten een gebruiksvriendelijke opslag App bieden.  Er zal continu worden gekeken naar het gebruiksgemak om zo de beleving met onze clouddienst optimaal te benutten en  af te stemmen op onze  gebruikers.

Ø  Optimaal gemak van de mobiele telefoon realiseren bij consumenten. Door middel van extra opslagruimte kunnen consumenten eenvoudig bestanden overzetten naar de  cloud dienst  van FlushApp, zo heeft de consument geen last meer van een overvol geheugen en zullen consumenten het extra geheugen op haar mobiele apparaten kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld andere apps e.d. Zo kan de consument optimaal gebruiksgemak ervaren van zijn of haar mobiele telefoon, Ipad of Tablet.

Ø  De Consumenten zal een maximale veiligheid beleven van zijn/haar bestanden in de cloud. De gegevens van de consumenten worden veilig en versleuteld bewaart in het datacenter van FlushApp, alleen de consument heeft toegang tot zijn/haar bestanden. Het data center van FlushApp is voorzien van de laatste veiligheidsmaatregelen en blijft flink investeren om de data van onze klanten veilig te stellen.

Ø  Voldoende opslagruimte voor consumenten. FlushApp bied consumenten verschillende pakketten aan waar zij zelf een keuze uit kunnen maken. Ook bied FlushApp onbeperkte opslag voor een vast bedrag per maand, zo heeft de consument altijd voldoende opslagruimte!

Ø  Goede prijs / kwaliteit verhouding. FlushApp wil haar consumenten een goede prijs / kwaliteit verhouding bieden in vergelijking met de concurrenten van FlushApp. Dit doet FlushApp door middel van een concurrentie analyse, en koopt haar data zeer professioneel in zo blijft FlushApp altijd op de hoogte van de prijzen van de concurrenten maar ook wat concurrenten te bieden hebben houdt FlushApp nauwlettend in de gaten.

Ø  FlushApp wil consumenten na de aankoop blijven ondersteunen en helpen waar nodig. FlushApp wil haar consumenten op de hoogte houden van bijvoorbeeld nieuwe functies / updates maar ook als er storingen stelt FlushApp haar consumenten direct op de hoogte door middel van een email en pushbericht.

Ø  FlushApp blijft vernieuwen en zal daarom regelmatig met nieuwe updates komen. Er zullen nieuwe updates komen bijvoorbeeld ter uitbreiding van de App, wanneer er nieuwe mobiele telefoons uitkomen, maar ook als er uit reacties van klanten blijkt dat er iets veranderd moet worden of ontbreekt.

Scherm Afbeeldingen

databeveiliging-flushapp
een bataalbare app - flushApp

App Banners

Facebook-iphone-actie-flush-app
Facebook-iphone-actie-flush-app
waterschade_telefoon - flushApp

App Logo - Icons

FlushApp Logo - flushapp
FlushApp Logo - flushapp

FlushApp - Promotie video

Deel link: https://youtu.be/HuA5n63NWzk

Graag stellen wij Flush aan u voor!

Flush - FlushApp
Flush - flushapp
FlushApp - Folder
FlushApp - Folder

Conclusie FlushApp

De consumenten willen gebruik maken van de clouddienst FlushApp omdat
zij last hebben van een vol geheugen en daarom geen nieuwe foto’s, video’s of
bestanden kunnen bewaren op een mobiel apparaat zoals: Iphone, Android, Ipad of tablet. Ook kan het zijn dat consumenten bestanden op een
veilige plek bewaard willen hebben zodat deze niet verloren gaan of
als de mobiele telefoon ineens stuk gaat. Daarnaast kunnen consumenten
geïrriteerd raken door de relatief hoge prijzen van andere “cloud-aanbieders”.

Als consumenten gebruik maken van de FlushApp kunnen zij ten
alle tijden bij hun bestanden, zelfs als hun mobiele telefoon kapot of gestolen
is. Ook biedt FlushApp relatief veel opslagruimte voor relatief weinig geld.
Ook biedt FlushApp de mogelijkheid om via IDeal te betalen dit in tegenstelling
tot andere “cloud-aanbieders” waar consumenten alleen met creditcard kunnen
betalen. De consumenten kunnen overal ter wereld bij hun bestanden overal ter wereld nieuwe bestanden uploaden, bijvoorbeeld als een consument op
vakantie is en vakantiefoto’s gelijk op een veilige plek wil bewaren.

Wenst u meer informatie of heeft u een banner, Logo of andere uitingen nodig van FlushApp, stuur dan een e-mail naar communicatie@flushapp.nl